σεμέδο | Rib5ydc9hp5 Jm

Τι υποστήριξε η 17χρονη στους αστυνομικούς. Την ώρα που ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε νέα προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί φωνάζοντας πως είναι αθώος και πως όλα γίνονται για τα λεφτά όπως έγραψε το dikastikogr o γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μπαίνει.


Olympiakos Kollaei Toy Semedo Sthn Goylbs Den Mporei Na Parei Biza Sthn Agglia Logw Pentaetoys Fylakishs

Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πιει δεν ήμουν καλά και πήγα.

σεμέδο. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης. Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψή του. Ο Σεμέδο είναι Πορτογάλος αλλά τι να εξηγήσεις και σε ποιόν.

Είμαι αθώος δεν βλέπεις - Έδειχνε τα χέρια του χωρίς χειροπέδες μετά την απολογία του εικόνες - Βίντεο Innocent αθώος έλεγε προς τα ΜΜΕ ο Ρούμπεν Σεμέδο ενώ σε ερώτηση αν αφέθηκε. Από την πλευρά της η 17χρονη φέρεται να υποστήριξε στους αστνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη που καταγγέλλει τον Ρούμπεν Σεμέδο και έναν φίλο του για ομαδικό βιασμό.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο απασχολεί τις Αρχές αλλά δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε στον ANT1 ότι η 17χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον Πορτογάλο στόπερ ήθελε να ξαναβρεθούν το επόμενο βράδυ και ότι δεν υπήρξε κανένας εξαναγκασμός. To10gr - 30082021 1437.

Ο Σεμέδο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα μπροστά από το σπίτι του ενώ οι αρχές κατάσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού του για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και συνέχισαν να. Η ΕΛΑΣ αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας μάνατζερ καλλιτεχνών.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού άρθρο 336 παρ3 ΠΚ άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του 27χρονου. Όπως κατήγγειλε η 17χρονη έπιναν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα όπου τη βίασε. _____________________________________________________________ Καθημερινό ρεπορτάζ Ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Ο Σεμέδο αναμένεται αύριο Τρίτη να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατηγορία βιασμού που αντιμετωπίζει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Το θέμα είναι πως από τη μια ο δράστης παύει να είναι βιαστής και γίνεται αλλοδαπός.

Ο δε συγκατηγορούμενος του Σεμέδο ηλικίας 40 ετών θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και θα απολογηθεί την Παρασκευή. Η καταγγελία της 17χρονης για ομαδικό βιασμό της έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο με το παρελθόν του. Με τι ποινή κινδυνεύει ο Σεμέδο αν κριθεί ένοχος - Τι.

Από την άλλη το θύμα θεωρείται έρμαιο της. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του - Τα κενά στην κατάθεση της 17χρονης και το μήνυμα που έλαβε. Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τρίτη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για.

Στον 27χρονο Πορτογάλο αμυντικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό. Τη βίασε και μετά του ζήτησε ραντεβού για το επόμενο βράδυ. Ο Σεμέδο και οι δύο άλλοι άντρες σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας κρατούσαν μπαστούνια του γκολφ και του μπέιζμπολ με τα οποία τον ξυλοκόπησαν.

Το μήνυμα που υποστηρίζει ότι έλαβε πριν τη σύλληψή του. Σεμέδο Αναζητείται και 40χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό Σύμφωνα με την καταγγελία ο Σεμέδο ήταν μαζί με τον 40χρονο όταν παρέσυραν την κοπέλα.


Olympiakos Konta Sthn Porto O Semedo


Ektos Me Sloban O Semedo Ston Olympiako H Apopsh


Nwmvr9u7sueicm


Uj9jyb 8gwpeam


To Prwto Toy Semedo Podosfairo Gavros Gr


Roympen Semedo Bikipaideia


Edese Mexri To 2024 Ton Semedo O Olympiakos A8lhtika Ellada E8nikos Khry3


E3jci1j3esuazm


Ruben Semedo Player Profile 21 22 Transfermarkt


Gkbwvhle5g8jpm


Olympiakos To Tragoydi Toy Semedo Ta Nea


Roympen Semedo Olympiakos Ayth Einai H Kata8esh Ths Sportdog Gr A8lhtika Nea Eidhseis Sport


5pl N7 Nerf3m


Apokalypseis Semedo Meta Th Mhnysh Agnwstos Moy Zhthse 15 000 Eyrw Aftodioikisi Gr


K4uod9jmu5kxom


Rib5ydc9hp5 Jm


V5 Zv 6et4n Pm


To Mhnyma Toy Olympiakoy Ston Semedo Ta Nea


6 Qtlctxaa6zpm

LihatTutupKomentar